Om Klisterklockan

Klisterklockan.se är en kreativ mix av insikter och reflektioner om strategiskt kommunikation, berättande och kulturhistoria. Kort och gott en plats för personliga och kollektiva minnen av fenomen och händelser som påverkat oss på ett eller annat sätt. Den röda tråden kanske inte är uppenbar, men den är min egen.

Om mig och mina kommunikationstjänster

Jag heter Alexander Nordin och är en kreativ kommunikatör och strategisk berättare. Min främsta drivkraft är att göra den komplexa tillvaron tydligare. Därför har jag sedan länge intresserat mig för och arbetat med att analysera och förfina berättande, idéer och organisationer ur ett brett perspektiv. Jag arbetar som kommunikatör men har ett lika stort intresse för filosofi, idé- och kulturhistoria, journalistik och verksamhetsutveckling. Den gemensamma nämnaren är nyfikenheten inför tillvaron, existensen och hur vi förvaltar den.

Här kan du läsa mer om mig  och vad jag kan göra för dig eller din verksamhet som copywriter, grafisk designer, marknadsförare och kommunikationsrådgivare.  Nedan hittar du mina kontaktuppgifter och ett portfolio med ett axplock av mina kreationer.

Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer.